Ajankohtaista

Lumoavan hyvää! Taikapannari on ihana jälkkäri

Julkaistu:

Soppa365
Tee tavallisista pannariaineksista jotain lumoavan hyvää.
Taikapannari on yksinkertaisuudessaan valloittava. Ranskasta tulevan hittileivonnaisen taikinasta muodostuu uunissa kolme kerrosta: pannarimainen pohjakerros, pehmeä välikreemi ja kuohkea sokerikakkupinta.

Erona tavallisen pannarin tekoon tarvitset valmistukseen sähkövatkaimen. Rakenteen salaisuus on nimittäin valkuaisvaahto, joka kohottaa pannarin uunissa kuohkeaksi. Jotta valkuaisvaahdosta tulisi kestävää, joukkoon lisätään pieni tilkka valkoviinietikkaa.

Myös keltuaiset ja tomusokeri vaahdotetaan ennen jauhojen, voisulan ja maidon lisäämistä. Lopuksi joukkoon nostellaan valkuaisvaahto.

Muutama niksiä on syytä muistaa. Tämän pannarin koko riittää reiluun uunivuoalliseen, älä siis hulauta taikinaa pellille. Paista pannari uunin alaosassa, jotta se ehtii kypsyä pohjasta ennen pinnan paahtumista. Kolmas juttu on jäähdytys: taikapannari on parasta jääkaappikylmänä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Katso ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt