Tästä makaronilaatikosta voi unohtaa munamaidon – korvaava soosi tekee siitä superherkun

Julkaistu:

Soppa365
Terveisiä Kreikasta! Tämä makaronipaistos yhdistää lasagnen ja makaronilaatikon parhaat puolet samaan vuokaan.
Pastavuoka on syksyinen lohturuoka numero yksi. Pelkkä ajatus uunissa gratinoidusta pastasta herauttaa veden kielelle. Rapea pinta maksimoi nautinnon.

Kokeile seuraavaksi tätä. Keitä vuoan pohjaksi makaroneja tai muuta pikkupastaa, mutta unohda munamaidot. Valmista sen sijaan paksu, juustoinen valkokastike, kuin olisit tekemässä lasagnea.

Tässä ohjeessa joukkoon lisätään sipulin kanssa kuullotettua pakastepinaattia, joka tekee vuoasta helposti kauniin vihertävän.

Viimeistään tillin ja fetajuuston yhdistelmä vie ajatukset lämpimään Kreikkaan.

Kuin makaronilaatikossa, myös tässä ohjeessa kaikki ainekset sekoitetaan keskenään ja kumotaan vuokaan. Jotta herkku olisi täydellinen, pinta viimeistellään leivänmuruilla ja fetalla. Uusi marraskuun lempiruoka on syntynyt!

Katso ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt