Ajankohtaista

Mainettaan helpompi kanaviillokki palaa entistäkin herkullisempana

Julkaistu:

Soppa365
Muistatko kanaviillokin? Klassikkoruoka sopii marraskuun koleuteen paremmin kuin hyvin.
Jos olet elänyt lapsuutesi 1970–80-luvuilla, kanaviillokki saattaa kuulua ensimmäisiin lempiruokiisi.

Siinä tapauksessa tämä ohje on omistettu sinulle. Sen on laatinut laatinut Meri-Tuuli Väntsi, joka tunnetaan muun muassa herkullisista ruokajutuistaan ja resepteistään sekä Samassa liemessä -tv-ohjelmasta.

Kanaviillokki on myös Meri-Tuulin lapsuuden lempiruokaa, joten ohje on uskollinen alkuperäiselle. Kokonainen broileri keitetään hitaasti kypsäksi. Makoisa liemi otetaan talteen kastiketta varten ja broileri nyhdetään paloiksi. Lopuksi liemestä kiehautetaan sitruunalla maustettu kastike, johon broileripalat upotetaan.

Vain yksi seikka on toisin kuin 80-luvulla. Kanaviillokki tarjoillaan nimittäin muusin eikä riisin kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tämä lisuke sopii viillokille paljon paremmin. Hauska makukikka on lisätä muusiin maidon sijaan piimää, joka antaa siihen raikasta hapokkuutta.

Nokare voita pyöristää maut yhteen.

Katso ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt