Ajankohtaista

Yhden kattilan lohipasta on koukuttavan hyvää

Julkaistu:

Soppa365
Jos rakastat savuista ja kermaista carbonaraa, sinun kannattaa kokeilla samaa pastaa lohiversiona.
Jos rehellisiä ollaan, tämä lohicarbonara ei ole carbonara lainkaan. Tässä pastassa pekonin virkaa hoitaa nimittäin kylmäsavulohi. Lisäksi kananmunien joukkoon sekoitetaan piparjuurituorejuustoa parmesaanin sijaan.

Nimensä pasta on kuitenkin saanut esikuvastaan, sillä se valmistetaan juuri samalla tavoin. Erillistä kastiketta ei keitellä, vaan valutetun pastan joukkoon sekoitetaan munaseos, joka kypsyy kuuman pastan ansiosta pehmeän kermaiseksi soosiksi.

Makua kastikkeeseen antavat myös kaprikset ja sitruuna, jotka tekevät yhdessä piparjuurijuuston kanssa pastasta koukuttavan herkullista.

Erikoinen juttu on, että tämä sama pasta toimii niin arjen kiireessä kuin vierasruokana ystäville valkoviinilasillisen kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Täysjyväspagettia ei ole valittu ruoan raaka-aineeksi vain terveysmielessä. Tiesitkö nimittäin, että se pitää pureskeltavan pehmeän rakenteensa jopa tavallista pastaa paremmin?

Lue ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt