Ajankohtaista

Liha-perunasoselaatikko on helppo tehdä itse – parempaa, enemmän ja halvemmalla kuin eineshyllystä

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Tällä viikolla tehdään tuhtia lohturuokaa.

Maanantaina valmistetaan samettista maa-artisokkakeittoa. Tiistaina otetaan käsittelyyn maksa, ja siitä tehdään maukkaita pihvejä.

Keskiviikkona valmistetaan ihanaa lasagnea, jossa lihan sijaan ruokaisuutta ja makua tuovat fetajuusto ja kasvikset. Torstaina keitetään klassikkoruokaa, makkarakastiketta.

Perjantaina herkutellaan itse tehdyllä liha-perunasoselaatikolla. Valmistus vie noin tunnin ja saat ison vuoallisen eineslaatikkoa herkullisempaa ja edullisempaa ruokaa, jota riittää vielä lauantaille.

Maanantai

Maa-artisokkakeitto


Tiistai

Kesäkurpitsa-jauhemaksapihvit


Keskiviikko

Vihreä kasvislasagne


Torstai

Makkarakastike


Perjantai

Liha-perunasoselaatikko

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt