Vain viisi ainesta! Italialaisella kikalla saat himohyvän pastasoosin

Julkaistu:

Soppa365
Älä tukahduta pastaa kastikkeeseen, vaan luota muutaman aineksen voimaan.
Italialaisiin pastoihin pätee sama kuin pizzoihin: vähemmän on enemmän. Tämän simppelin herkkupastan ideana on vetää kaikki ainekset minimiin.

Mikä parasta, soosi valmistuu samalla kun keität pastan.

Tarvitset kastikkeeseen voita, tuoretta salviaa ja sitruunaa. On tärkeää valita luomusitruuna, koska siitä käytetään myös kuori hienoksi raastettuna. Valitsemalla luomun voit varmistua, ettei kuoren mukana pääse ei-toivottuja aineita ja makuja pastaan.

Jokaisella aineksella on pastassa oma tehtävänsä. Sitruuna antaa toivottua happoa, kuullotettu salvia vahvan tyylikästä aromia ja voi pyöristää maut yhteen.

Jännä italialainen kikka tekee aineksista kastikkeen. Pannulle kauhaistaan nimittäin kattilasta suolattua, kiehuvan kuumaa keitinvettä. Kun veteen on liuennut spagetin tärkkelystä, se toimii soosissa kuin kevyt suurus. Yhdistä kaikki ainekset ja kutsu ystävät pöytään.

Katso ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt