Ajankohtaista

Parasta mutakakkua ikinä! Lakukinuski tekee kakusta täydellisen halloween-herkun

Julkaistu:

Soppa365
Musta kakku toimii mahtavan hyvin lokakuun lopun tummanpuhuvissa juhlissa. Sitä paitsi lakukinuskilla päällystetty mutakakku on tyrmäävän hyvää.
Ei ole mitään parempaa kuin tahmaisen suklainen mutakakku. Paitsi ehkä mutakakku, joka on päällystetty lakukinuskilla.

Tämä mutakakku tehdään tavalliseen tapaan: voi ja suklaa sulaksi, munat ja sokeri vaahdoksi, ainekset yhteen jauhojen ja leivinjauheen kanssa. Muutama niksi mutakakussa onnistumiseen on kuitenkin tarpeen.

Varmista, että kananmunat ovat huoneenlämpöisiä, sillä niistä syntyy kuohkein ja kestävin vaahto. Kypsennä kakku uunin alaosassa niin, että pinta paahtuu mutta sisus jää löysäksi. Paistoaika riippuu käyttämäsi vuoan koosta ja uunisi tehosta, joten kypsymistä kannattaa seurata silmä kovana vartin paistoajan jälkeen.

Kun kakku on jäähtynyt, älä lohkaise heti vaan nosta jääkaappiin! Näin varmistat, ettei suklainen sisus valu vadille, vaan kiinteytyy herkullisen mutaiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sitten kuorrutus: paras päällinen syntyy yksinkertaisesti liuottamalla lakutoffeeta kuumaan kermaan ja lisäämällä joukkoon suklaata ja voita. Kun olet valuttanut kuorrutuksen kakulle, anna sen jähmettyä jääkaapissa kakun pintaan.

Katso ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt