Ajankohtaista

Tämä arkiruoka kypsyy kuin itsestään! Helppo kiusaus valmistuu vartissa uuniin

Julkaistu: , Päivitetty:

Soppa365
Vuokaruuat pelastavat arjen. Tämäkin kiusaus on vartissa valmis uuniin, jossa se kypsyy ihan itsestään. Kauhottavaa riittää koko perheelle.
Kurpitsoja saa nyt kaupasta edullisesti. Jos ostit ison kurpitsan, etkä tiedä mihin sitä käyttäisit, raasta kimpale kiusauksen joukkoon.

Tähän kiusaukseen sopii yhtä hyvin myös myskikurpitsa, jota on syksyllä myös myynnissä kotimaisena.

Kiusaus tehdään broilerin jauhelihasta, jonka makuun on sovitettu myös mausteet ja nesteenä käytettävä liemi. Paista jauheliha pannulla, lisää joukkoon kurpitsaraaste ja mausteet. Anna paistua vielä hetki.

Peruna-sipulisekoitus on arkikiusausten vakioaines, joka tekee tästäkin kiusauksesta nopean ja vaivattoman. Lado vuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoitusta ja kurpitsa-broileriseosta. Hauska pinta saadaan pinnalle viipaloiduista herkkusienistä. Yhtä hyvin voit peitellä vuoan kevyesti paistetuilla suppilovahveroilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Päälle kanaliemi ja ruokakerma, ja kiusaus on valmis uuniin. Siellä ruoka muhii valmiiksi kuin itsestään.

Samaa ideaa kannattaa kokeilla muillakin aineksilla. Vaihda broilerin jauheliha naudanjauhelihaan, kanaliemi lihaliemeen ja rakuuna vahvempaan timjamiin. Tai kokeile kinkkukiusausta kurpitsalla höystettynä versiona.

Tuttu ja rakastettu kiusaus on yhtäkkiä ajankohtaista kausiruokaa!

Katso ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta!

Päivitetty 10.10. klo 9:55: Otsikkoa muokattu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt