Ajankohtaista

Omena-kaurapaistoksen pikaversio paistetaan pannulla – valmista minuuteissa

Julkaistu:

Kodin Kuvalehti
Maku on kuin mehevässä ja helpossa omena-kaurapaistoksessa, mutta valmistamiseen menee aikaa vain vartti.
Uunissa kypsyvä omena-kaurapaistos on syksyn ehdoton klassikko. Samanlaisen makumaailman tarjoaa paistoksen pikaversio.

Se paistetaan paistinpannulla, jolloin omenat pehmenevät ja makeutuvat muutamassa minuutissa.

Toinen etu pannulla paistetussa versiossa on tämä: kaurahiutaleet rapeutuvat varmasti, kun ne paistetaan voin ja sokerin seoksessa.

Valitse pannulle paistettavaksi mahdollisimman happamia omenoita. Omenoita ei tarvitse kuoria, riittää kun ne lohkoo siemenettömiksi paloiksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Paista ensin omenat ahkerasti käännellen ja tee sen jälkeen kaurahiutaleista, voita, sokerista ja mausteista ihanan rapsakka tosca.

Ripottele rapeat kaurahiutaleet omenoiden päälle ja tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Tee pikainen omena-kaurapaistos tällä ohjeella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt