Ajankohtaista

Jos rakastat borssikeittoa, mutta aikasi ei riitä siihen: siskonmakkaraborssi on nopea ruoka

Julkaistu:

Soppa365
Tänään on soppapäivä! Lämmittävä siskonmakkaraborssi on nopeasti valmis
Borssikeitto on venäläinen klassikko, johon tarvitaan punajuuria ja kaalia. Lumo piilee etikkaisessa liemessä ja smetananokareessa, joka pehmentää keiton maun.

Jos jääkaapissasi on kimpale kaalia ja pari porkkanaa, voit raastaa tai suikaloida ne tähän keittoon.

Yhtä hyvin voit käyttää valmiiksi suikaloitua kaali-porkkanaseosta, jota löytyy kaupan vihannesosastolta. Punajuuret ovat tässä keitossa etikkaan säilöttyjä punajuurikuutioita, jotka antavat helposti makua ja väriä soppaan. Yhdistä kasvikset ja lihaliemi kattilassa ja anna porista vartin verran.

Vaikka perinteiseen borssiin käytetään savupotkaa, sen voi hyvin korvata kinkulla, nakeilla tai vaikka siskonmakkaroilla, kuten tässä ohjeessa. Purista siskonmakkarat kuorestaan pieniksi palloiksi suoraan keittoon. Keitä vielä hetki, jotta makkarat kypsyvät. Mausta keitto lopuksi etikkapunajuurien liemellä mieleiseksesi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tässä borssissa on muutakin hauskaa kuin siskonmakkarat. Pieneksi leikatuilla kurkuilla ja suolakurkuilla höystetty smetana antaa keittoon hyvää purutuntumaa ja makua.

Suosittelemme kokeilemaan!

Katso ohje kokonaisuudessaan: Soppa365

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt