Ajankohtaista

Hans Välimäki jättää Palacen – ”Työni on tullut tehdyksi”

Julkaistu:

Hans Välimäki
Välimäki lähtee Palacesta kahden vuoden jälkeen.
Kokki Hans Välimäki kertoo jättävänsä Palace-ravintolan lähes kahden vuoden työrupeaman jälkeen.

– Työni on tullut tehdyksi, Välimäki toteaa.

Syynä lähtöön ovat tiedotteen mukaan Välimäen yhä enemmän aikaa vievät, omat projektit.

– Tunnen kaihoa ja hieman surumielisyyttäkin siitä, että päädyin lopettamaan omalta osaltani Palacen taipaleeni. Ei ole lainkaan helppoa käynnistää ravintolaa nollasta, varsinkin, kun paikka itsessään on instituutio, johon kohdistui paljon odotuksia, Välimäki kuvailee.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kiinni 64 vuoden jälkeen

Hotelli-ravintola Palace nousi aikanaan Etelärantaan, puolisen kilometriä Kauppatorista luoteeseen, olympiakesäksi 1952.

Ravintola sai Suomen ensimmäisen Michelin-tähden vuonna 1987, ja ravintolan keittiöstä on noussut useita Suomen menestyneimpiä keittiömestareita.

Kolme päivää ennen jouluaattoa 2016 legendaarisen maineen omaava ravintola Palace tarjoili viimeisen kattauksensa.

Paluu huipulle

Palacen ovet avattiin uudelleen marraskuussa 2017, juuri Suomen 100-vuotisjuhlien kynnyksellä.

Paluuta huipulle yrittivät Palacen keittiössä häärivät Hans Välimäki ja Eero Vottonen.

Nyt perinteikkään ravintolan toimintaa jatkaa keittiömestari Vottonen tiimeineen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt