Ajankohtaista

Keittoa kesän tuoreista herneistä ja makaronilaatikko lohesta – arjen 5 herkkuruokaa

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa.
Heinäkuu on jo puolessa ja kesä näin ollen hyvässä vauhdissa. Kuumien hellepäivien kunniaksi arkiruokaviikolla nautitaan paljon raikkaita ja kevyitä makuja, sopivasti kasviksia ja kalaa.

Maanantaina nautiskellaan tuoreista herneistä tehdyllä keitolla, joka maustetaan piparjuurella ja mintulla.

Tiistaina jatketaan kasvispainotteisella linjalla, kun tofusta syntyvät maistuvat vartaat grilliin. Keskiviikkona taasen on täytettyjen kesäkurpitsojen vuoro.

Torstaina perinteinen makaronilaatikko valmistetaan vaihteeksi kalasta. Viikko päättyy perjantaihin ja herkullisiin varhaisperunoihin, jotka tarjoillaan sillin ja sipulin kera.

Maanantai

Tuorehernekeitto


Tiistai

Tofuvartaat


Keskiviikko

Täytetyt kesäkurpitsat


Torstai

Lohi-makaronilaatikko


Perjantai

Silliä, perunoita ja sipulia

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt