Ajankohtaista

Meri-Tuuli Väntsin arkiruokasuosikki syntyy kaupan valmiista aineksista 20 minuutissa

Julkaistu:

Soppa365
Gruusialaisen pelmenipannun voi valmistaa joko liha- tai kasvisversiona.
Tv-kokki, keittokirjailija ja bloggaaja Meri-Tuuli Väntsi on loputtoman kekseliäs kotikokki. Arkena hän valmistaa perheelleen nopeasti syntyvää ruokaa.

Usein se syntyy hyvän maustekaapin, kaupan valmiiden ainesten ja muutaman tuoreen raaka-aineen yhdistelmästä.

Juuri tällainen pikapelastaja on gruusialainen pelmenipannu.

Siinä yhdistetään valmiit pelmenit, tuore munakoiso, säilötty paprika sekä valmis pastakastike. Voit valita kaupan pakastealtaasta oman makusi mukaan joko liha- tai kasvistäytteiset pelmenit, sillä ruoka onnistuu molemmista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kun tarjoilet pannun smetananokareen kanssa, on syöjien tyytyväisyys taattu.

Pelmenipannun ohjeen löydät Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt