Ajankohtaista

Täydellisen puuron salaisuus – kokeile kerran ja haluat jatkossa tehdä puuron aina näin

Julkaistu:

Soppa365
Puuro on parasta, mutta nyt se voi olla vielä parempaa.
Moni tietää jo, että kaurapuuroa tehdessä hiutaleet kannattaa sekoittaa kylmään veteen ja kuumentaa koko komeus vasta sitten. Tällöin tuloksena on tavallista silkkisempi koostumus.

Uusi hittiohje kehottaa kuitenkin menemään vieläkin pidemmälle ja yhdistämään veden ja hiutaleet jo edellisenä iltana.

Yön yli liotessaan niistä tulee aivan uskomattomia: et ehkä koskaan halua valmistaa enää puuroasi millään muulla tavalla.

Lisäksi puuroon sekoitetaan loppuvaiheessa muutama lusikallinen maapähkinävoita. Se tuo mahtavaa makua ja täyteläisen koostumuksen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kun tarjoiluun vielä varataan kesän tuoreita marjoja, on oikea luksusaamiainen valmis.

Maapähkinävoipuuron ohjeen löydät Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt