Ajankohtaista

Kyllästyttääkö grillilenkki? Makkarasta ja sinapista syntyy myös kesän paras pasta

Julkaistu:

Soppa365
Kuuden raaka-aineen makkarapasta on nerokas keksintö.
Grillimakkara on lähellä suomalaisten sydäntä. Viime vuoden tilastojen mukaan Suomessa grillataan kesän aikana jopa yli 10 miljoonaa kiloa makkaraa. Ei ole siis ihme, jos se alkaa välillä hieman myös kyllästyttää.

Jos mökin jääkaapissa kuitenkin odottaa valmiina makkarapaketti, kannattaa sitä katsoa uusin silmin. Uuden hittiohjeen mukaan voit valmistaa makkarasta myös maukkaan pastan, johon tarvitaan vain kuusi raaka-ainetta - ja yksi niistäkin on suola.

Mehevän pastan salaisuus on dijon-sinappi, sekä pieni purkillinen ranskankermaa, joita raikastetaan sitruunalla ja tuoreella lehtipersiljalla.

Saa nuolla lautasen!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Makkara-dijonpastan ohjeen löydät Soppa365:sta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt