Ajankohtaista

Mökkiläisen pelastus: tee tätä ruokaa lähtöpäivänä, eikä jämävihanneksia tarvitse kantaa pois

Julkaistu:

Soppa365
Thaimaalainen pyttipannu maistuu kaikille ja välttää hävikkiä.
Viimeisenä mökkipäivänä on aina sama ongelma. Kaapissa on vielä kaikenlaista, mutta ei kuitenkaan juuri mitään. Silloin pelastus on spydäri tai sen thaimaalainen versio eli pad thai.

Pad thai on ruokalaji, johon sopii lähes kaikki vihannekset. Tärkeää on yksinkertaisesti pilkkoa ne oikean kokoisiksi. Kovat juurekset, kuten porkkanat, siivutetaan ohueksi tai leikataan nauhaksi kuorimavetisellä.

Sen sijaan nopeasti kypsyvät parsat tai parsakaalin voi pilkkoa ronskimmin. Yrtit ja muut vihreät, kuten pinaatin, voi heittää joukkoon kypsennyksen aivan loppuvaiheessa.

Proteiiniksi joukkoon sopii kana, possu tai vaikka katkaravut. Myös tofu tai nyhtökaura paistuvat nuudeleiden kanssa rapeaksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pad thai on ulkoruokaa, joka valmistuu nopeasti muurikkapannulla. Tärkeää on kuumentaa pannu ja rasva oikein kuumaksi, jotta nuudeileihin tulee rapeutta. Kevyesti rapeutuneet nuudelit ovat koko annoksen juju.

Katso koko resepti täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt