Ajankohtaista

Arkipäivien ruoat viidellä kympillä: Paahdettu vairhaisperuna ja makkara yhdistyvät herkullisella tavalla

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa.
Kesäkuu vaihtuu heinäkuuksi. Tämän viikon arkiruoka on monipuolinen sekoitus liha- ja kasvisruokia, sekä tietysti grillattavaa.

Maanantai käynnistellään tunisialaisella harissalla maustetuilla kasvispihveillä, jotka sopivat esimerkiksi hampurilaisen väliin.

Tiistaina kesän lempiruuat, nimittäin uudet perunat ja grillimakkara, yhdistyvät helpolla ja herkullisella tavalla.

Keskiviikkona nautitaan possuvarrasta kaalisalaatilla. Torstaina vuorossa on ruotsalaislähtöisiä lindströminpihvejä, joita voi tarjoilla varhaisperunan, paistetun sipulin ja kapristen kera.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Arkiruokaviikko päättyy perinteiseen, mutta aina yhtä hyvään, pinaattikeittoon kananmunalla.

Maanantai

Harissalla maustetut kasvispihvit


Tiistai

Paistetut varhaisperunat ja grillattua makkaraa

Keskiviikko

Possuvartaat ja kaalisalaattia


Torstai

Lindströminpihvit


Perjantai

Pinaattikeitto

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt