Ajankohtaista

Säästä aikaa äläkä pilko: Kesän muhkein raparperipiirakka on helppo tehdä

Julkaistu:

Soppa365
Raparperit menevät nyt pitkinä pätkinä uuniin.
Kesän muhkein raparperipiirakka paistetaan ylösalaisin. Vuoan pohjalle aseteltuina raparperit eivät kuivu uunissa, vaan muhivat fariinisokeri-voiseoksessa meheviksi.

Pitkiksi jätetyt varret säästävät pilkkomisen vaivan ja näyttävät kauniilta keikautetun piirakan pinnalla.

Taikinan mehevyyden salaisuutena on joukkoon raastettu mantelimassa. Tilkka kuohukermaa antaa samettisen pehmeän rakenteen. Ripaus kardemummaa maustaa piirakan herkulliseksi.

Kun keikautat piirakan, vuoan pohjalle kerääntynyt liemi valuu kostuttamaan pohjaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jätä raparperikeikaus vielä jäähtymään vuoan alle, jotta kosteus ei haihdu ennen aikojaan.

Tarjoa mieluiten lämpimänä vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

Ohjeen löydät Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt