Ajankohtaista

Munia ja pekonia uudella tapaa – ilahduta aamiaispöydässä

Julkaistu:

Soppa365
Keitetyt munat täytetään nyt pekonitäytteellä.
Munat ja pekoni ovat aamiaispöydän klassikko. Paistettunakin ne ovat hyviä, mutta majoneesitäytteellä silaistuna vielä parempia.

Kuorittujen munien tarjoaminen on välillä haaste, kun kuori ei meinaa irrota kunnolla. Tähän pulmaan auttaa yksinkertainen kikka. Upota munat reiluun astiaan kylmään veteen. Jos astia on liian pieni, kuumat vastakeitetyt munat lämmittävän veden liian äkkiä.

Munien viiletessä tee täyte. Pekonin paistat rapeimmaksi latomalla viipaleet kylmälle pannulle. Kun pannu kuumenee pikku hiljaa tulikuumaksi, liha paistuu hitaasti rapeaksi ja jättää rasvan pannulle.

Anna siivujen vielä levätä talouspaperilla ennen pilkkomista, jotta liika rasva imeytyy pois.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pekoni hienonnetaan ja sekoitetaan majoneesin sekä mausteiden kanssa täytteeksi. Se lusikoidaan puolitettujen kuorittujen munien päälle.

Katso koko resepti Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt