Ajankohtaista

Kesäkokin toteutuva unelma on helppo uunilohi – tiskiä vain yhden pellin verran

Julkaistu:

Soppa365
Tiskiä tulee vain yhden pellin verran, kun kypsennät lohen ja kasvikset yhdellä kertaa.
Suosikkiruoka uunilohi ja perunat valmistuvat nyt yhdessä astiassa. Tämä resepti sopii kesäkokille, joka haluaa välttää tiskiä.

Maun takaa sitruuna-parmesaaniöljy, jonka ansiosta ruoka on sekä mehevää että raikasta.

Pestyt perunat viipaloidaan uunivuoan pohjalle. Niiden kypsyessä voi pestä ja pilkkoa muut ainekset uunivalmiiksi.

Paloiteltu parsakaali, purjo ja sitruuna sekoitetaan perunoiden joukkoon ja pinnalle asetellaan lohipalat. Parmesaaniöljyllä valellut kasvikset kypsyvät uunissa siinä ajassa kuin lohikin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Voit muunnella tätä reseptiä saamiesi kasvisten mukaan. Joukkoon sopivat myös versoparsakaalit, kukkakaalit ja kesäsipulit varsineen. Perunoiden kanssa kypsymään voi lisätä viipaloituja porkkanoita.

Jos ripottelet päälle vielä babypinaatin lehtiä ja vaikka siemensekoitusta, ei kukaan kaipaa lisukkeeksi salaattiakaan.

Ohjeen löydät Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt