Ajankohtaista

Ei aina kermaviiliä – tämän parempaa perunasalaattia olet tuskin maistanut

Julkaistu:

Soppa365
Kesäiseen perunasalaattiin surautetaan kastike mintusta ja parmesaanista.
Kesä on perunasalaattien kulta-aikaa, sillä peruna on nyt parhaimmillaan.

Perunoita keittäessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että jättää ne napakoiksi, jolloin ne eivät hajoa salaattia sekoittaessa.

Hyvä kastike on perunasalaatin tärkein osa. Kermaviili on tavanomainen valinta, mutta raikkaamman version soseutat itse mintusta.

Öljypohjaiseen kastikkeeseen käytetään sekä rypsi- että oliiviöljyä, jolloin mausta ei tule kitkerä. Sitruunasta saadaan happoa tasapainottamaan öljyn rasvaisuutta ja hunaja pyöristää maut. Täydellisen kastikkeen viimeistelee parmesaani.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Katso kesäisen perunasalaatin ohje täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt