Ajankohtaista

Ei aina piirakkaa! Raparperista syntyvät myös mainio vispipuuro ja maukas grilliherkku

Julkaistu:

Soppa365
Miksi tehdä sesonkivihanneksesta aina samoja ruokia?
Raparperipiirakka on suomalaisten suosikki, mutta entäs sen jälkeen, kun piirakat on syöty ja piha on edelleen pullollaan raparperia? Ei hätää.

Kokeile ensin vaikkapa nerokasta grillikikkaa: kääri raparperi ja teelusikallinen sokeria pekoniin ja grillaa keskilämmöllä, kunnes pekoni on paahtunut ja raparperi pehmennyt. Maukasta! Sen jälkeen on aika testata kesän uutta hittiohjetta: vispipuuroa.

Raparperivispipuuro on ruokatoimittaja Emilia Kolarin suosikkiohje. Perinteisesti mannasuurimoista valmistettu puuro maustetaan tilkalla kardemummaa. Kun tarjoiluvaiheessa sekaan lorauttaa tilkan maitoa, maistuu puuro yllättävän paljon raparperipiirakalta.

Sopii sekä aamiaiseksi että jälkiruuaksi!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Raparperivispipuuron ohjeen löydät Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt