Ajankohtaista

Retiisi on parasta juuri nyt, ja siitä voi tehdä myös mahtavaa carbonaraa

Julkaistu:

Soppa365
Juuri nyt sesongissa oleva retiisi on täydellinen makupari suolaiselle possulle.
Tiedätkö, mikä on parasta juuri nyt? Kun uutta perunaa ja mansikkaa vielä odotellaan hetki, on aika tarttua retiisiin.

Alkukesän retiisit ovat yhtä aikaa rapeita ja makeita. Lajikkeiden maut tosin vaihtelevat paljon, ja kokokin vaikuttaa asiaan. Syö pienet ja makeat retiisit raakoina, sellaisenaan, tai dippaa niitä vaikkapa kreikkalaisesta jogurtista sekoitettuun kastikkeeseen.

Isot ja hieman kitkerät retiisit taas sopivat mahtavasti lämpimiin ruokiin, sillä paistettaessa niiden purevuus taittuu juuri sopivaksi.

Yksi uskomattoman hyvä makupari retiisille on pekoni. Uusi hittiohje onkin retiisicarbonara, johon käytetään myös retiisien naatit.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kokeile ja ihastu! Nuupahtaneet retiisit taas virkistyvät muutaman tunnin jäävesikylvyssä.

Retiisicarbonaran ohjeen löydät Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt