Ajankohtaista

Uusi ”taikaleipä” on maukas ja tajuttoman helppo

Julkaistu:

Soppa365
Tämä leipä tehdään kukkakaalista.
Tästä ei rieska enää parane! Soppa365-ruokasivuston kehittelemä pikaleivonnainen on gluteeniton ja vähähiilihydraattinen, eli terveellinen, mutta tietysti myös herkullinen.

Ihmerieska syntyy niinkin arkisesta raaka-aineesta kuin höyrytetystä kukkakaalista. Kannattaa myös satsata laadukkaaseen, hyvänmakuiseen oliiviöljyyn.

Näitä voit siis leipoa, jos kylään tupsahtavat yllättäen keliaakikko, maitoallergikko ja karppaaja – tai moderni paleoruokavalion noudattaja.

Kukkakaalirieskat ovat tietysti parhaita tuoreina, mutta ne säilyvät muutaman päivän ilmatiiviissä pakkauksessa. Kokeile käyttää myös tortillalettujen tapaan täytettynä!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kukkakaalirieskan ohjeen löydät Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt