Iki-ihanat mokkapalat onnistuvat myös gluteenittomina – maku vain paranee!

Mokkapala sen kun paranee gluteenittomana versiona! Pohjasta tulee kaurajauhojen ansiosta suussa sulavan pehmeä.

Mokkapalat on helppo tehdä myös gluteenittomina.

23.5.2018 18:44

Kukapa ei rakastaisi koulumyyjäisten ja lastenkutsujen suosikkileivonnaista mokkapalaa. Uunipellille tehdyssä herkussa kaakao ja kahvi yhdistyvät parhaalla tavalla.

Mokkapalat on helppo tehdä myös gluteenittomina, jolloin ne käyvät lähes kaikille syöjille.

Kuohkeutta taikinaan

Pohja saa kaurajauhoista herkullisen pehmeän rakenteen. Kuohkeutta lisää myös taikinaan lisätty nokare maustamatonta jugurttia ja kahviluraus.

Koristele mokkapalat gluteenittomilla koristerakeilla. Myös kuivatut mansikat ovat ihana päällinen, mutta lisää ne vasta ennen tarjoilua, jotta ne eivät kostu.

Ennen annospaloiksi leikkaamista gluteenittoman kakkulevyn kannattaa antaa viettää hetki jääkaapissa.

Pehmeä pohja leikkautuu näin kauniimmin.

Tee gluteenittomat mokkapalat tällä reseptillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit