Ajankohtaista

Jukka Pojan helpot grillikatkaravut kruunaavat täydellisen kesäsalaatin

Julkaistu:

Grillikesä
Artisti Jukka Poika antoi ohjeen jättikatkarapujen grillaamiseen.
Kertakäyttögrillit ja tien varressa keikkamatkoilla grillaaminen eivät ole muusikko Jukka Pojan juttu.

Grillaamaan hän ryhtyy vain kotioloissa ja silloin, kun ympärillä on ystäviä.

– Lopputulos on maukas jo tilanteesta ja ulkoruokinnasta johtuen. Hifistelyä ei tarvita.

”Perusnakkien ja -makkaroiden” lisäksi Jukka Poika tykkää grillata esimerkiksi kanaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tuore maissi on silti ihan ykkönen, hän sanoo.

Jättikatkaravut à la Jukka Poika

Ainekset

pussillinen eli noin 400 g jättikatkarapuja

2 valkosipulinkynttä

1 pieni, tulinen chili

1 rkl limen mehua

1 tl suolaa

ripaus tummaa sokeria (esim. muscovado)

Valmistusohjeet:

  1. Sekoita ainesosat keskenään, anna tekeytyä muutaman tunnin ajan jääkaapissa. Paista ulkona parilalla.
  2. Ole tarkka siitä, että jättiravut säilyvät mureina eivätkä ennätä kuivua.
  3. Tarjoile paistetun maissin tai kesäisen salaatin kera.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt