Ajankohtaista

Sikke Sumarin lohiherkku valmistuu syöjän silmien edessä

Julkaistu:

Soppa365
Marinoitu lohi kuumalla lautasella tarjoaa herkullisen pienen show’n.
Haluaisitko tarjota vieraillesi paitsi hyvää ruokaa, myös pienen gastronomisen ohjelmanumeron? Kokeile marinoitua lohta kuumalla lautasella.

Siinä lohifilee marinoidaan ensin ja sitten siitä leikataan aivan ohuita siivuja. Leikkaamista helpottaa, kun laitat kalan hetkeksi pakastimeen ennen kuin ryhdyt hommiin.

Nämä siivut myös leikataan suoraan, eikä vinoon kuten graavilohi yleensä. Sitten lämmönkestävät lautaset kuumennetaan uunissa, laitetaan vieraiden eteen pöytään ja show voi alkaa.

Ohut lohisiivu nimittäin kypsyy kuumalla lautasella hetkessä – ja maistuu myös aivan mahtavalta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Katso kuumalla lautasella valmistettavan lohen ohje Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt