Ajankohtaista

Riikan tahmeanmakeat broilerinuijat ovat uusi arkisuosikkisi – näihin jää koukkuun!

Julkaistu:

Soppa365
Riisi valmistuu kätevästi broilerin kanssa samassa astiassa.
Broilerinkoivet tai kätevät pienet kananuijat ovat arkiruoan klassikkoja, mutta juuri siksi niihin on mukava keksiä välillä jotain uutta twistiä.

Ruokatoimittaja Riikka Väliahde valmisti kanan ja riisin tällä kertaa korealaisittain, ja lopputulos on koukuttavan herkullinen. Tahmeanmakeat broilerinuijat suorastaan sulavat suussa: salaisuus on maustekastikkeessa, jota sivellään niiden päälle kerran ennen paistoa ja kerran sen aikana.

Resepti on silti niin vaivaton, että sen jaksaa tehdä arkenakin: riisi nimittäin valmistuu kätevästi uunissa samassa astiassa ja imee broilerista ja kastikkeesta itseensä ihania makuja. Ruoka viimeistellään rapeilla iduilla ja tuoreella pinaatilla. Uusi suosikki on syntynyt!

Uunibroilerin ja korealaisen riisin ohjeen löydät Soppa365:sta.