Ajankohtaista

Tykkäätkö kirpeästä? Italialainen sitruunabroileri on kevään hittiruoka

Julkaistu:

Soppa365
Parmesaani, valkoviini ja kaprikset viimeistelevät hienostuneen aterian.
Perinteisesti on ajateltu, että ruuassa tärkeintä on perusmakujen tasapaino. Täyteläisiä raaka-aineita täytyy siis tasapainottaa kirpeillä mausteilla, makeita suolaisilla ja niin edelleen.

Jos sinun makuhermojasi kutittelevat kuitenkin enemmän astetta kirpeämpään suuntaan viritetyt herkut, kokeile kevään uutta hittiohjetta: italialaista sitruunabroileria.

Siinä broilerinrinnat kuorrutetaan parmesaanilla ja kypsennetään meheviksi valkoviinissä.

Sitruuna ja kapris huolehtivat lopuksi raikastuksesta. Helpot uunifenkolit ovat täydellinen lisuke tälle hienostuneelle aterialle!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Italialaisen sitruunabroilerin ohjeen löydät Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt