Tomi Björkin salaisuus mahtavan grillilohen tekemiseen - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Tomi Björkin salaisuus mahtavan grillilohen tekemiseen

Tämä ohje sopii täydellisesti grillikauden avajaisiin.

Lohen pinta on kiiltävä ja tahmea – eli täydellisen herkullinen.­

4.5.2018 7:00

Miso on japanilaista, makeansuolaista ja täyteläistä tahnaa, jota myydään isommissa marketeissa. Se on myös huippukokki Tomi Björkin grillilohen salaisuus.

Kun misotahna on metsästetty kaupasta, ei tämän kalan valmistamisessa ole enää mitään vaikeaa. Kuten Björk itse toteaa: ”marinointi ja kypsennys, ja that’s it”.

Lohi pilkotaan ja marinoidaan seoksella, jossa on misotahnan lisäksi soijaa, hunajaa ja muita mausteita. Lopuksi lohi grillataan nopeasti molemmin puolin.

Makeansuolainen lohi maistuu koko perheelle, ja onkin myös Björkin omien lasten suosikkiruokaa.

Tomi Björkin misolohen ohjeen löydät Soppa365:sta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit