Monille aivan liian tuttu tilanne: vieraat tulossa tunnin päästä ja itse harhailet vielä lähikaupassa, kasvavan paniikin vallassa.
Mutta ei hätää! Nappaa vihannesosastolta mukaan nippu sesongissa olevaa parsaa, kylmätiskistä pieni paketti kylmäsavulohta ja pakastealtaasta paketillinen valmiita voitaikinalevyjä. Niistä syntyy hetkessä koukuttavan mehevä piiras, jonka viimeistelee parmesaanijuusto.
Voitaikinan, savulohen ja parsan yhdistelmä on suorastaan koukuttavan mehevä: jospa ottaisi vielä sittenkin yhden palan…Piiraan ulkonäkö on näyttävä, mutta oikeasti tässä ei ole mitään osaamista: valmiit levyt taputellaan isommaksi suorakulmioksi, parsa ja lohi silputaan ja kermasta ja juustosta tehdään simppeli seos päälle.
Vartti uunissa, ja mahtava sesonkiherkku on valmis!
Helpon parsa-lohipiiraan ohjeen löydät Soppa365:stä.