Kevään ihanin ruoka valmistuu uunissa yhdessä astiassa - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kevään ihanin ruoka valmistuu uunissa yhdessä astiassa

Parsa kypsyy samalla pellillä ihanan napakaksi.

Parmesaani viimeistelee herkullisen kevätlohen.­

5.4.2018 7:00

Uunilohi on arkiruokien klassikko, mutta sen kanssa on välillä kiva keksiä jotain uutta.

Kananmuna-lohivuoka juhlistaa kevättä, sillä siinä on mukana sesongin supertähti: parsa. Tässä ruuassa ei ole vaaraa, että parsasta tulisi ylikypsä lötkö, sillä uunissa se paahtuu juuri täydellisen napakaksi – ja samalla lohesta tulee täydellisen mehevää.

Kananmunat varmistavat, että tältä aterialta ei puutu makua eikä proteiinia. Ruoka on itse asiassa niin täyttävää, että sen kanssa ei tarvita perunoita tai muutakaan lisuketta.

Ja kun kaikki ainekset on kypsennetty samassa vuoassa, ei tiskiäkään synny juuri ollenkaan!

Kananmuna-lohivuoka onkin täydellinen arkipäivän ateria, vaikka näyttävyytensä ja herkullisuutensa vuoksi se sopii myös juhlavampiin tilaisuuksiin.

Kananmuna-lohivuoan ohjeen löydät Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit