Unohda kattila! Uudessa hittiohjeessa parsat paahdetaan leivänmurujen ja juuston kanssa - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Unohda kattila! Uudessa hittiohjeessa parsat paahdetaan leivänmurujen ja juuston kanssa

Superherkulliset parsat säilyttävät paahdettaessa napakan rakenteensa.

Parsakausi on juuri alkamaisillaan: herkullisimmat yksilöt tulevat Euroopasta.­

28.3.2018 10:34

Moni tuskailee turhaan parsan keittämisen kanssa. Paahtaminen ja grillaaminen nimittäin tekee tästä sesonkivihanneksesta vieläkin herkullisempaa.

Uunin pitää kuitenkin olla hyvin kuuma, ja yksinkertaisimmillaan tarvitset parsojen lisäksi vain suolaa ja öljyä.

Kannattaa kuitenkin kokeilla myös uutta hittiohjetta, johon käytetään lisäksi hieman kuivahtanutta leipää ja pieni pala hyvää juustoa.

Tätä herkkua voi syödä sellaisenaan tai esimerkiksi broilerin lisukkeena. Leivänmuruseokseen voi oman maun mukaan myös lisätä esimerkiksi yrttejä tai pekonikuutioita.

Tärkeintä on kuitenkin omaksua kokonaan uusi asenne parsaan: ei enää koskaan ylikypsiä lölläkkeitä!

Leivänmurujen kanssa paahdettujen parsojen ohjeen löydät Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit