Ihana jälkiruoka, jossa yhdistyvät makea ja suolainen – tätä reseptiä vieraasi tulevat kysymään - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Ihana jälkiruoka, jossa yhdistyvät makea ja suolainen – tätä reseptiä vieraasi tulevat kysymään

Klassinen ranskalainen suklaakakku sai yllättävän lisukkeen.

Ranskalainen suklaakakku koristellaan tomusokerilla.­

24.3.2018 8:01

Klassiseen, ihanan tahmeaan ranskalaiseen suklaakakkuun tarvitaan vain pari ainesta.

Alle puolessa tunnissa syntyvä kakku on täydellistä jo itsessäänkin, mutta jälkiruoan viimeistelee yllättävä ja superherkullinen lisuke: vuohenjuustojäätelö.

Pehmeää vuohenjuustoa ja vaniljajäätelöä sekoittamalla syntyy uskomattoman koukuttava suolaisenmakea herkku, joka kruunaa täyteläisen suklaanautinnon. Tällä ruualla yllätät taatusti vieraasi – ja saat heidät anelemaan reseptiä.

Ranskalaisen suklaakakun ja vuohenjuustojäätelön ohjeen löydät Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit