Maailman parhaat tonnikalavoileivät: kolme koukuttavaa ainesta - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Maailman parhaat tonnikalavoileivät: kolme koukuttavaa ainesta

Tonnikala sai kaverikseen avokadoa ja savujuustoa.

Julkaistu: 7.3.2018 7:00

Nämä toastit eivät ole mitään nostalgiaruokaa.

Lämpimät voileivät herättävät muistoja 1980-luvusta, purkkiananaksesta ja keittokinkusta.

Uusi Tuna Melt -ohje tuo lämppärit 2000-luvulle, maukkaampina kuin koskaan. Superkoukuttava yhdistelmä syntyy tonnikalasta, avokadosta ja savujuustosta.

Miten avokadon täyteläisyys voikin sopia savun makuun niin loistavasti?

Lisäraikkautta leipiin tuo tuore pinaatti. Tuna Melt -leivät ovat joko nopeaa arkiruokaa tai tuhtia syötävää viikonloppubrunssille – joka tapauksessa ne hotkitaan viimeiseen muruun asti.

Tuna Melt -leipien ohjeen löydät Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit