Jyrki Sukula löysi ravintolan keittiöstä kuoriaisia ja pilaantunutta lihaa: ”Hyi s****na” - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Jyrki Sukula löysi ravintolan keittiöstä kuoriaisia ja pilaantunutta lihaa: ”Hyi s****na”

Julkaistu: 12.2.2018 15:28

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -ohjelma suuntaa uudella kaudella Espanjan Fuengirolaan.

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -ohjelma suuntaa uudella kaudella Espanjan Fuengirolaan. Kunnostettavana on tällä kertaa suomalaisen yrittäjän Marko Levanderin Nuriasol-niminen ravintola.

Keittiössä Jyrkiä odottaa kaaos. Yksi kokeista kertoo, ettei elintarvikkeista pidetä kirjaa ja tavaraa menee usein roskakoriin.

– Joskus kun menee tuonne kylmiöön ja ottaa paprikan tai tomaatin, se on puoliksi mätä, yksi kokeista kertoo.

Kaapista löytyy lihaa, jonka syötävyydestä ei ole takeita.

– Nyt on 22. päivä… Tässä on ollut 14. päivä viimeinen myyntipäivä, Jyrki kommentoi yhtä kanapaketeista.

Jyrki haistaa kanaa ja juoksee välittömästi roskakorille kakomaan.

– En tiedä, mihin tuota on käytetty tai milloin, kokki tunnustaa.

”Ihmisiä alkaa kuolemaan”

Jauhojen seasta Jyrki löytää eläviä kuoriaisia.

– Täällä se vasta vilinä käy. Tämähän on täynnä eläimiä! Hyi s****na, Jyrki sanoo pöyristyneenä.

– Tämä homma on pakko pysäyttää. Täällähän alkaa ihmisiä kuolemaan, Jyrki kauhistelee.

Omistaja Marko suhtautuu tilanteeseen välinpitämättömästi.

– En ole täällä keittiön puolella kerennyt paljon olemaan, Marko kommentoi.

– Sä olet vastuussa tästä asiasta! Eikö sinulla ole mitään parempaa sanottavaa, Jyrki tylyttää.

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -sarjan neljännen kauden jaksot tiistaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Tuoreimmat osastosta

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit