Jauhelihalla täytetty nachopelti on täydellinen mättöruoka

Voiko elämältä oikeastaan haluta muuta kuin rapeiden maissilastujen ja venyvän juuston yhdistelmän?

Nachopelti koostuu maissilastuista, jauhelihamuhennoksesta ja kastikkeista.

Elämässä on hetkiä, jolloin haluaa repiä ravintosuositukset riekaleiksi ja upottaa sormensa tahmeanrapeaan nachopaistokseen.

Tulisen jauhelihamössön, venyvän juustokastikkeen ja rapeiden maissilastujen yhdistelmä helpottaa aikuisten krapulaa ja maistuu myös lapsille – sen kun saa syödä sormin.

Ruuan onnistumisen kannalta on olennaista jättää jauhelihaseos kyllin kosteaksi. Muhennosmainen jauheliha tarttuu maissilastuihin paremmin kuin kuivaksi paistettu jauhelihamuru.

Sormin syöminen on kenties – myönnettäköön – hieman sotkuista, mutta hauskaa yhtä kaikki. Haarukka, mitä hienostelua se sellainenkin on?

Jauheliha-nachopellin ohjeen löydät Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit