Palkitun resepti­kuningattaren lihapullat ovat uskomattoman meheviä – eikä niitä tarvitse paistaa

Voittajapullat kypsennetään simppelisti kastikkeen joukossa.

Näissä lihapullissa on ripaus chiliä ja juustokuminaa.

11.12.2017 7:00

Et ehkä tunne Kaisa Sillanpään nimeä, mutta olet todennäköisesti syönyt hänen resepteillään valmistettuja ruokia.

Sauvolainen Sillanpää on saanut Reseptikuningatar-lempinimensä siitä, että hän osallistuu usein erilaisiin reseptikilpailuihin – ja voittaa ne.

Yksi voittajaohjeista on ollut Sillanpään lihapullaohje, joka on jo vuosia ollut ET-lehden lukijoiden suosikki.

Sillanpään lihapullia ei tarvitse paistaa, vaan mausteiset ja mehevät pullat kypsennetään tomaattikastikkeen joukossa. Tällöin pullat imevät itseensä upean aromin kastikkeesta.

Kokeile ja ihastu!

Kaisan lihapullien ohjeen löydät Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit