Ajankohtaista

Unohda liisteri ja klimpit – tällä tavalla perunamuusi onnistuu joka kerta

Julkaistu:

Soppa365
Simppeleillä vinkeillä perunamuusi muuttuu pilvenpehmeäksi.
Kuohkea perunamuusi on kaikessa yksinkertaisuudessaan superherkkua. Onnistut varmasti, jos ensinnäkin valitset jauhoisen perunalajikkeen, esimerkiksi Rosamundan tai Lapin Puikulan.

Toinen juju on järjestys, jossa maito ja voi lisätään muusiin. Monissa resepteissä neuvotaan lisäämään ensin kuuma maito ja lopuksi voi. Mutta vielä paremman maun saat, kun juotat perunat ensin voilla ja lisäät maidon vasta sitten.

Mitä enemmän nestettä lisäät, sitä kuohkeamman muusin saat. Ja kun ruskistat voin ennen lisäämistä, muusi saa paahteisen, hieman pähkinäisen makulisän. Loppusilauksen antaa aivan tavallinen sähkövatkain! Sen avulla tekstuurista tulee pilvenpehmeä.

Kuohkean perunamuusin reseptin löydät Soppa365:sta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt