Kaura-banaanipannarit ovat niin maukkaita, että niitä ei uskoisi gluteenittomiksi - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kaura-banaanipannarit ovat niin maukkaita, että niitä ei uskoisi gluteenittomiksi

Miten jokin näin terveellinen voi olla näin hyvää?

Pinnalta rapeat ja sisältä mehevät pannarit tarjotaan sitruunasiirapin kanssa.

19.11.2017 13:49

Rapeanmeheviä amerikkalaistyylisiä pannukakkuja, joissa ei ole ollenkaan valkoisia jauhoja. Kyllä, se on mahdollista.

Avuksi otetaan terveellinen, gluteeniton kaura. Se yhdistetään muussattuihin banaaneihin ja kananmuniin, ja lopputulos on supermaukas.

Kun mukana ei ole rasvaa – paitsi paistamisessa ihan pikkuisen – ja valkoiset jauhot puuttuvat kokonaan, ovat herkkupannarit ovat myös yllättävän terveellisiä.

Keitä pannarien päälle raikas sitruunasiirappi tai oikaise ja ripottele päälle sitruunamehua ja sokeria.

Todellisen terveysherkun saat, kun jätät sokerin kokonaan pois ja nautit pannarit vaikkapa marjojen ja hunajan kanssa.

Kaurapannarien ohjeen löydät Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit