Ei mitään terveellistä, mutta järjettömän hyvää: Pekonipannari, joka onnistuu varmasti - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Ei mitään terveellistä, mutta järjettömän hyvää: Pekonipannari, joka onnistuu varmasti

Tämä on herkku, joka toimii aina. Se on myös loistavaa eväsruokaa esimerkiksi ulkoiluun ja varsinkin reippailun jälkeen.

Tämä pannari syödään viimeistä murua myöten.

23.10.2017 14:36

Tämä helposti valmistettava pannari syödään taatusti viimeistä murua myöten. Siksi sitä kannattaa valmistaa pellillinen.

Pellillinen superhyvää pekonipannaria

3 dl kuohukermaa

8 dl maitoa

3 kananmunaa

1 tl suolaa

1 tl sokeria

100 g paistettua pekonia

175 g juustoraastetta

5 dl vehnäjauhoa

2 rkl sulatettua voita

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Tee taikina: Yhdistä maito, kerma, kananmunat, suola ja sokeri sekä vehnäjauho. Sekoita taikina tasaiseksi käsin vispilällä. Siivilöi taikina.

Paista pekoni pannulla rapeaksi ja valuta siitä ylimääräinen rasva pois. Lisää pekonit taikinaan.

Lisää taikinaan sulatettu voi. Laita uunipellin päälle leivinpaperi ja kaada taikina pellille. Ripottele juustoraastetta taikinan päälle.

Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes pinta on herkullisen ruskea ja pohja on kypsä.

Anna pannukakun jäähtyä noin puoli tuntia. Leikkaa sopivan kokoisia paloja ja nauti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit