Ajankohtaista

Huippukokin vähän parempi jauhelihaspagetti vie kielen mennessään

Julkaistu:

Soppa365
Tee bolognese vaihteeksi Akseli Herlevin tapaan.
Kun huippukokeilta kysyttiin, mitkä ovat heidän lohturuokiaan, oli Akseli Herlevin vastaus selvä. Lohtua etsiessään hän syö nimittäin sitä yhtä ruokaa, joka tuo hänelle lapsuuden mieleen: jauhelihaspagettia.

Koska Herlevi on nykyään ruoka-alan huippuammattilainen, on hän hieman viilannut reseptiä. Punaviinietikka ja hunaja antavat kastikkeeseen hyvän säväyksen, eikä tomaatin määrässä säästellä. Kun kastikkeen antaa muhia kunnolla, maut sulautuvat ihanasti yhteen.

Lopuksi Herlevi vinkkaa pyöräyttämään pastan valuttamisen jälkeen pannulle kastikkeen sekaan, jotta se imee kaikki maut itseensä. Sitten äkkiä pöytään ja annoksen päälle parmesaania!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt