Herkullinen jauheliha-nacholevy onnistuu myös kevytversiona

Herkullinen mangosalsa raikastaa meksikolaisen herkkuruuan.

Nacholevy gratinoidaan uunissa.

Nachot ovat monien herkkua sellaisenaan. Lisäksi Suomessakin on jo alettu omaksua tapa, jossa ne korvaavat ruuassa riisin tai pastan: lihaa voidaan syödä uunissa lämmitettyjen nachojen kanssa, ja kokonaisuus kruunataan sulatetulla juustolla.

Tällainen kokonaisuus on herkullinen, mutta raskas: nacholevyllä ei voi herkutella kovin usein, jos haluaa syödä terveellisesti.

Mutta uudella ohjeella valmistettuna nacholevy ei vie ruokavaliota täysin turmioon: juusto on nimittäin nyt vaihdettu kevytversioon. Lisäksi ruokaan tuo raikkautta ja vitamiineja mangosalsa, joka valmistetaan tuoreesta hedelmästä ja yrteistä.

Kokeile ja ihastu!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit