ABC:n salamipizza meni yli nälkäisen rahtarin ymmärryksen: ”Ei se minun mielestäni hauska ollut”

Jyväskylästä Kouvolaan matkalla ollut rekkakuski pysähtyi Joutsaan mehevän pizzan toivossa.

Laatikkoon jäi pizzalle tilaa pyöriä.

Rahtari Henrik Huhtahaara pysähtyi matkallaan Jyväskylästä Kouvolaan Joutsan ABC:lle nälkäisenä. Hän tilasi salami-aurapizzan ja kiiruhti autoonsa syömään annosta. Pizzalaatikon kannen avattuaan edessä oli kuitenkin pettymys. Kannen alla nökötti laatikon kokoon nähden varsin pieneltä vaikuttava eines.

Huhtahaara nappasi näystä kuvan ja lisäsi sen ABC:n Facebook-sivuille. Vaikka kuva on kerännyt siellä tuhansia tykkäyksiä ja nauruhymiötä, Huhtahaaraa itseään ei tilanne naurattanut.

– Ei se minun mielestäni hauska ollut.

ABC Joutsa on tullut rahtarille tutuksi pysähdyspaikaksi ajoreitin varrella ja ruokaan liittyviä pettymyksiä on tullut vastaan aiemminkin.

– Ei tämä ensimmäinen kerta ollut, mutta ehkä nyt olin vain sen verran nälissäni, että tämä meni yli ymmärryksen.

Huhtahaaran mukaan ABC on ollut mieheen jo yhteydessä ja pahoitellut tuotetta ja todennut, ettei se sovi firman laatuvaatimuksiin.

– Sanoivat, että he laittavat sieltäpäin lahjakorttia tulemaan.

Osuuskauppa Keskimaan ABC-toimialajohtaja Heikki Tervanen toteaa, että he ovat hyvin pahoillaan tapahtuneesta. Tervasen mukaan pizzan toimituksessa on epäonnistuttu kahdessa eri osassa.

– Tämä on ABC-pizza joka ei vastaa meidän laatuvaatimuksiamme, ja toinen virhe tapahtui siinä, kun pizza pakattiin vielä normaalia isompaan laatikkoon, Tervanen huomauttaa.

Tervasen mukaan Huhtahaaraan on oltu yhteydessä jo maanantai-iltana.

– Olemme häneltä anteeksi pyytäneet ja mielestämme anteeksi saaneet ja hyvityslahjakortti lähtee vielä tämän päivän aikana.

Tervasen mukaan tavoitteena on nyt tutkia paikan päällä Joutsassa, mikä valmistusprosessissa meni pieleen.

Alla olevalla videolla näet näppärän kikan, miten noudettu pizza pysyy kotimatkan autossa lämpimänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit