Kohta ne ovat kaupoissa – testasimme somekohun aiheuttaneet vihreiden kuulien makuiset Jaffa-keksit

Toukokuussa kansan riehaannuttaneet keksit ovat viimein tulossa kauppoihin.

Joulumarkkinoille suunnatut keksit ovat viimein täällä.

31.8.2017 14:50

Ilta-Sanomat uutisoi toukokuussa turkulaisen K-kauppiaan Facebook-päivityksestä, joka sai suomalaiset sekaisin.

Päivityksessä oli nimittäin kauppiaan ottama kuva Fazerin uudesta Jaffa-keksipakkauksesta. Eikä pakkaus sisältänyt mitä tahansa keksejä, vaan vihreiden kuulien makuisia Jaffa-keksejä.

Kyseessä oli kauppiaan saama näyte kyseisestä keksipaketista, jonka oli tarkoitus tulla kauppoihin vasta syksyllä.

Kuva sai parissa päivässä yli kymmenentuhatta tykkäystä. Monia harmitti kuitenkin se tosiasia, ettei kyseisiä keksejä saisi kaupoista vielä moneen kuukauteen.

Odotus alkaa kuitenkin olla nyt ohitse, sillä Jaffa-keksit ja Vihreät kuulat yhdistävät herkut tulevat syyskuussa kauppoihin kaikkien saataville. Myös IS:n lifestyle-toimitus pääsi viimein maistamaan odotettua keksiuutuutta.

Hämmentynyt vastaanotto

Keksi herätti jonkin verran ristiriitaisia tunteita. Toisia keksin maku miellytti ja toisia taas ei niin paljon. Joistakuista se maistui hyvin samalta kuin kaikki muutkin Jaffa-keksit.

Vihreiden kuulien maku puskee joka tapauksessa keksistä lävitse ja ne maistuvatkin vahvasti siltä, miltä niiden pitäisikin. Mutta hieman epäselväksi jää, kuinka hyvä tämä vihreä kuula-keksi-suklaa-makuyhdistelmä lopulta on. Janon se ainakin saa aikaiseksi.

Marmeladien ja vihreiden kuulien ystäviä maku varmasti miellyttää, mutta muille se saattaa olla hieman liian kummallinen.

Jos on siis niitä ihmisiä, joille joulu ei tule ilman vihreitä kuulia, ei näitä keksejä kannata luultavasti jättää maistamatta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit