Mehevä mutakakku ilman vehnäjauhoja – tämä sopii kaikille! - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Mehevä mutakakku ilman vehnäjauhoja – tämä sopii kaikille!

Vaihda jauhot gluteenittomaan vaihtoehtoon ja leipaise helppo suklaakakku.

Anna kakun jäähtyä ennen tarjoilua. Silloin maku on parhaimmillaan.

13.8.2017 12:49

Mutakakku tekee aina kauppansa. Onhan se kestosuosikki. Sen mehevän rakenteen saa aikaiseksi ilman vehnäjauhojakin. Kokeile tilalle maissitärkkelystä, kuten Maizenaa. Se sitoo kakun rakenteen, mutta jättää sen sopivan mehukkaaksi.

Helppoon kakkuun uppoaa iso levy tummaa suklaata ja yhtä paljon voita. Muutaman työvaiheen kakun tekoon hurahtaa vain noin vartti.

Suklaan klassikkomakupari on vadelma, joka sopiikin hyvin kakun koristeeksi. Kokeile myös kuivattuja mansikoita, kookoslastuja tai tuoretta mangoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit