Nyt on ihana jälkiruoka! Sitrusmisu tuo raikkautta jälkiruokapöytään jouluna

Suu makeaksi. Unohda tortut ja suklaat. Sitruksilla raikastettu piparijälkkäri raikastaa olon.

Sitrusmisua jaksaa syödä vielä tuhdin aterian jälkeen.

23.12.2016 7:39

Jouluinen sitrusmisu on italialaisen tiramisu-jälkiruoan suomalainen serkku. Kyseessä on pipareista tehty kerrosjälkiruoka, jonka täytteenä ja päällä on reilusti pirteitä sitrushedelmiä. Samassa paketissa on siis joulun parhaita makuja sisältävä herkkujälkiruoka ja raikastavat hedelmät.

Tarvitset piparkakkuja, sitrushedelmiä, vaahterasiirappia sekä kermaa ja mascarponejuustoa. Varaa lisäksi voita, sokeria, kananmunia ja maissitärkkelystä. Kerrosjälkiruokaan valmistetaan mascarponevaahto ja sitrustäyte, joita kerrostetaan pipareiden kanssa vuokaan. Laita vuoka vähintään puoleksi tunniksi jääkaappiin ja koristele halutessasi appelsiiniviipaleilla.

Tämän jälkiruoan voit tehdä jo hyvissä ajoin ennen ruokailua valmiiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit