Muistatko vielä lämppärit? Lämpimät voileivät maistuvat iltapalana - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Muistatko vielä lämppärit? Lämpimät voileivät maistuvat iltapalana

Ranskalaiset lämpimät voileivät taipuvat myös suomalaiseen ruokapöytään.

Julkaistu: 27.10.2016 7:02

IS-kokki Prisca Leclercin tuunaamat lämpimät leivät maistuvat helppona iltapalana.

Voiko klassisempaa iltapalaa olla kuin lämpimät voileivät? Meillä jokaisella on varmasti hyviä muistoja lämppäreistä. Mitä jos virvoitetaan tämä iltapala taas henkiin ja kokeillaan rohkeasti erilaisia versioita?

Meidän perheen lemppari ovat tonnikalaleivät. Mieheni muistaa, että hurmasin hänet croque madame -leivällä. Nyt tein siitä uuniversion.

Ja avokadoleivät: hurjan hyviä!

Ruoan monitaituri Prisca Leclerc tekee Ruokalan lukijoille herkkuja rakkaudella.

IS-Plussan kokki Prisca Leclerc on isän puolelta ranskalainen. Hän on syntynyt Pariisissa, mutta käynyt koulunsa Suomessa.

Prisca on kouluttautunut ruokatuottajaksi ja työskennellyt ruokajuttujen parissa kymmenen vuotta. Hän on kirjoittanut keittokirjan Tarte tatin (2015).

Prisca haluaa tehdä monipuolista, vaivatonta ja maukasta ruokaa sesongin raaka-aineista.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit