Ville Haapasalon hittivoileipä pursuilee juustoa – näin se valmistetaan - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Ville Haapasalon hittivoileipä pursuilee juustoa – näin se valmistetaan

Georgialainen hatsapuri-juustoleipä on kuin pizza.

Hatsapuri-ohjeita on monenlaisia, mutta Haapasalo leipoo sisälle suolaisia juustoja.

19.10.2016 15:12

Hatsapuri on georgialainen perinneherkku, hiukan pizzaa muistuttava täytetty leipä. Georgiassa leipätaikinaa tehdään monenlaisilla ohjeilla ja täytteeksi hatsapuriin voi laittaa melkein mitä tahansa kaapista sattuu löytymään.

Tv-persoona Ville Haapasalo on georgialaisen ruoan suuri ystävä. Hän avasi maan ruokakulttuurista ammentavan Purpur-ravintolan Helsingin Rikhardinkadulle syyskuun lopussa.

Haapasalon hatsapuri-leivässä täytteenä on mozzarellaa ja fetaa. Pohjataikinassa ei ole lainkaan hiivaa, vaan jauhot vaivataan kananmunien ja kermaviilin kanssa.

Juustoinen leipä paistetaan uunissa kullanruskeaksi ja voidellaan vielä kuumana voilla. Makuelämys on täydellinen suolaisten juustojen ja mehevän leivän sekä sulan voin yhdistelmä. Taivaallista!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit