Kevyet cannelonit ilman pastaa – kääri jauhelihakastike tähän satokauden raaka-aineeseen - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kevyet cannelonit ilman pastaa – kääri jauhelihakastike tähän satokauden raaka-aineeseen

Loppukesän illallisella nautitaan kasviksia.

Kesäkurpitsacannelonit sopivat sadonkorjuun ruokateemaan.­

8.8.2016 19:23

Illat tummenevat ja ilma tuoksuu jo vähän syksylle.

Jotkut vielä lomailevat ja toiset palaavat töihin. Mieli on ehkä hieman haikea kesän loppumisesta. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia vielä vähän kesästä kuin valmistaa luonnon makuja pursuava, täyteläinen ateria ja syödä se yhdessä rakkaiden kanssa?

Maukas porkkana-appelsiinisosekeitto saa makua satokauden makeista porkkanoista. Osa nesteestä on kookosmaitoa, joka tuo pehmeän maun keittoon.

Samettinen porkkanasosekeitto saa kermaisen viimeistelyn kookosmaidosta.­

Pääruokana nautitaan canneloneista, jotka täytetään jauhelihakastikkeella. Pastan sijasta vähän kevyempi kääre tehdään kesäkurpitsasta. Jälkiruokana on taivaallinen kirsikkapiirakka.

Loppukesän menu

Appelsiini tuo lisämakua kirsikkapiirakkaan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit